tisdag 3 januari 2012

Soppdiet på arbetet

Nu har det gått några dagar sen sist. Har jobbat i butiken, vi har inte öppet än men vi håller på med ommöblering i lokalen. Vi har gjort plats för kylskåp och micro, vilket kommer att underlätta för mig efter operationen eftersom det kommer att bli många matpausar. Hur har det då gått med min soppdiet, ja vad ska man säga, klockan går så fort när man jobbar så jag tycker att det inte är annat än matdax hela tiden. Att hålla samma mattider varje dag blir omöjligt utan jag får nog utgå från hur dags jag intar frukost. Annars går det bra jag har ett knappt kilo kvar att ta för att ha den vikt som läkaren ville men jag tänkte nog att ta några till. Speciellt eftersom det går så "lätt" med sopporna, jag varvar med varma koppen och hemlagad soppa, Nutrilett tar jag som yttersta reserv.
Igår började jag att berätta för andra om den förestående operationen. Ja, man och barn har vetat om det givetvis men annars har jag varit lite försiktig, kanske för att jag själv ska landa ordenligt i mitt beslut.
Mina tankar just nu kretsar kring, hur det kommer att vara efter en månad, hur många kilo det är minus och vilka kläder ur min garderob jag kan ha då. Framtidsdrömmar helt klart, ja så är det men drömmarna kommer att bli min verklighet. Jag vet att tiden kommer att flyga fram till den 23 jan men ändå går det långsamt. Tålamod, tålamod tids nog är du där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar